Thursday , 21 September 2017

Ето как след празниците българите изкарват по над 5000лв. от вкъщи…

^122DA381BCE7DC33F14F3ED965A5ACB5BF8E43F18554DCA8F1^pimgpsh_fullsize_distr
Здравейте, казвам се Константин Григоров.. понеже знам в колко трудно положение живее обикновеният българин като мен – реших да ви разкажа как може да оправите финансовото си състояние от вкъщи. Преди да започна само ще ви кажа, че това не е поредната измама или пирамида в нашата родна България.

Преди известно време срещнах мой комшия с когото се заговорихме.. Той ми разказа как той съвсем случайно попада на страницата Българска Федерация – Спортни залози във Фейсбук! Аз го попитах за какво става въпрос понеже нищо не ми беше ясно. Бях останал с 90лв. до заплата, а имах да плащам множество сметки. (положението ми не беше никък розово)

Той ме посъветва да се свържа с екипа на Българска Федерация – Спортни залози във Фейсбук от които ще печеля доста добри пари. От начало разбира се си помислих, че е поредната измама. След като нямах друг избор и започнах да чета доста добри коментари за тях им писах.

Те са направили нещо невиждано за българите – направили са пакет с печеливши мачове който важи до края на годината на символична цена от 40,00лв.

На следващият ден закупих един от тези пакети на тотален риск, защото тези пакети са в ограничен брой количество. Веднага получих първите си срещи и отидох да ги заложа с другата част от парите ми.. И ето, печалба от 417,69лв.

От началото не разказвах на никого за печалбите от екипа на Българска Федерация – Спортни залози ,но като се замисля как трудно живеят обикновените българи като мен и реших да споделя на всички!

Този пакет на символична цена от 40,00лв. наистина оправи финансовото ми състояние. Не лишавам детето си от нищо както преди и парите ни стигат за всичко!

Не знам дали някой ще ми повярва, но вече играя над месец само с прогнозите на Българска Федерация – Спортни залози и съм адски доволен от парите, които изкарвам. Вече не се налага да искам от близките ми и съм много по спокоен, че семейството ми не е лишено от нищо!

Ако някой доскоро ме беше попитал “Може ли човек да изкарва пари в България докато си седи вкъщи?” щях да му се изсмея в лицето. Е вече не мисля така, защото аз съм живото доказателство , че това е възможно!

Благодаря на бог, че срещнах моят съсед Стефан, който ми показа страницата на Българска Федерация – Спортни залози.

Ако и вие желаете да печелите всеки ден можете да пишете на екипът на Българска Федерация – Спортни залози във Фейсбук страницата им! Тези пакети са в ограничен брой количество! Цената е символична от 40,00лв. – Плащаш веднъж – получаваш залози всеки ден до края на годината…

Simple Share Buttons