Thursday , 21 September 2017

Бет365 спечели лиценз за България ! Регистрирай се с този линк за да получиш БОНУСИ !

След дълга съдебна битка , Бет365 спечели лиценза за България! Държавната комисия по хазарта добави от днес сайта им в списъка с останалите лицензирани букмейкъри. Лошото е че всички стари акаунти са изтрити и за да играете , трябва да се регистрирате отново!

Аkо сте имали пари в тези акаунти те ще ви бъдат преведени по картата , която е била свързана с акаунта ви (или какъвто друг метод сте използвали за депозиране) (информацията е потвърдена по чат с Бет365). Ако до няколко дни парите , които сте имали в старите си акаунти не са при вас , свържете се с чата и там ще ви помогнат.

Това обаче не е толкова лоша новина , защото както знаете Бет365 е подготвил страхотен бонус за добре дошли – 100 % от първия ви депозит ! Освен това ако се регистрирате от линка по долу ще получите и специални бонуси от Бет365 по мейла!

Кликни на банера по долу за да се регистрираш :

468x60_4

Линка не работи при теб ? Няма страшно , просто все още не всички интернет доставчици не са отблокирали линка на Бет365 , опитайте с този алтернативен линк :

Алтернативен линк 1 Бет365 100% Бонус
Алтернативен линк 2 Бет365 100% Бонус

Поне мен при регистрацията ме затрудни полето с Адрес – там трябва да го въведете на кирилица за да го приеме! Докато имената ви ги иска на латиница.
Няколко човека докладваха , че има проблеми с депозирането в сайта. Ако имате такива преминете верификацията в сайта (сканиране на лична карта и шофьорска върши работа) и тогава ще можете да депозирате. Ако имате проблеми винаги може да питате по чата или телефона.

Ако отново не работи , просто изчакайте няколко дни и опитайте отново , до тогава всички интернет доставчици трябва да са вдигнали забраната ! Приятна игра и се забавлявайте с Евро 2016!

СЪВЕТ: Направете депозит от 100 лева и Бет ще ви подари 100 лева БОНУС! Така ще имате за игра 200 лева !

Сподели този пост , за да може и твоите приятелите да се възползват от всички бонуси в Бет365 ! Регистрирай се и печели !

Simple Share Buttons