Thursday , 21 September 2017

Бет365 взе лиценз за България! След спечеленото дело – регистрациите са отворени през специален линк!

От Bet365 получиха официално линцез за България, след като се наложи да водят съдебни дела. По този начин компанията успява да получи дългоочаквания лиценз, след много съдебни битки, неизпълнение условия и съмнения за дискриминация от българска страна. Съдът реши , че Бет365 трябва да вземе лиценз и да е отворена за всички български клиенти.

От Бет365 уведомиха много международни медии, а също и хора от европарламента. Благодарение на тази тяхна стъпка се вдигна много повече шум около този съдебен процес и предишните откази от страна на Държавната комисия по хазарта.
Според последните новини ХИЛСАЙД ЛИМИТИД (НЮ МЕДИЯ МАЛТА) е взела лиценз съгласно Закона за хазарта. Това най-накрая ще позволи на всички играчи, които споделят нашето мнение за Bet365 да се наслаждават на високи коефициенти и богат избор от спортни, казино и покер пазари. Каква по голяма награда за всички залагащи , точно преди старта на Евро 2016. Регистрирайте се още сега през банера по-долу:

468x60_4

Ето и решението на Държавната комисия по хазарта –

bet365

Все още основния сайт на компанията не зарежда , но от Бет365 се опитват да го отблокират преди Евро 2016. Можете свободно да използвате алтернативния адрес , през който регистрациите са отворени – Линк за регистрация в бет365

Simple Share Buttons